středa 8. prosince 2010

Krása na Marsu

Krása na Marsu Silnější kůže

Kůže mužů je 20 - 30% silnější než ženy. Toto dělá to více odolný proti vráskám - Nichollas říká Perricone. Tato nedokonalost přírody, můžeme snadno překonat výběru vhodné kosmetiky. Dobré řešení, v tomto případě bude krém s retinolem. Derivát vitaminu A - retinol stimuluje obnovu buněk a produkci kolagenu a pomáhá k posílení pokožky a snížit její nedokonalosti, jako jsou sluneční skvrny a vrásky.

K ochraně před sluncem

Muži obvykle nepřikládají tak velký význam zlaté ženy letní opálení. Tak, nemusíte trávit dlouhé hodiny na pláži, ležíte. Ne od dnešního dne, že sluneční záření má vliv na naši pokožku velmi. - I když ve věku 20, vidíme, žádná změna, hříchy mládí bude určitě vidět později - profesor argumentuje. Ted Lain dermatolog s Dermatologie Steiner Ranch v Texasu. Proto i v zimě, nesmíme zapomenout na krém filtru. Kromě toho, měli byste používat kosmetiku, která svým složením s obsahem vitamínu C a E a zelený čaj. - Studie ukázaly, že vitamin C vytváří štít na ochranu před slunečním zářením. Podobné vlastnosti byly vystaveny zeleného čaje, vitaminu E a kyseliny ferulové - řekl prof. Ted Lain.

Zvlhčování

Dokonce i když člověk nikdy kůži zažil výhody hydratační krém, chrání dostatečné hydratace testosteronem. Přestože estrogenu u žen také přispívá k zachování pružnosti, hladinu hormonu klesá s věkem. U mužů, ne. Proto si musíme uvědomit, vždy s dostatečnou péčí. - Je důležité, aby se zabránilo, například, teplé sprchy a chránit vaše ruce z detergentů v objednávkách, protože ničí ochrannou vrstvu kůže zvlhčujícími látkami - říká Rose Nowakowaska, kosmetiku z Nantes.pl společnost, která vyrábí přírodní kosmetika na bázi nanowody. - Krémy s obsahem glycerinu a kyseliny hyaluronové, jsou obzvlášť dobré. Stejně jako přípravky nebo tuků s ceramidy, které inhibují hydratace - dodává profesor. Nichollas Perricone. Můžete si také "zvlhčují zevnitř ', jíst potraviny bohaté na omega-3 je obsažen například v rybách a ořechy a antioxidantů, které se nacházejí v zeleném čaji a vína.

Loupání

Muži, dokonce aniž by to věděli, každý den péči o pokožku. - Muži získat hluboké exfoliaci pleti při každém holení - Lain řekl. Můžeme použít místo drhnout. V souladu s šupinatá kůže si zachová svůj lesk a zdravý vzhled. Použití kůry zbavit odumřelých buněk, čímž se zajistí hladší povrch. - Dobré využití produktů, které obsahují kulovité korálky nebo v přírodní ovocné enzymy, jako jsou dýně, papája, ananas, protože se rozpustí odumřelé kožní buňky - říká, že Rose Nowakowska z Nantes.pl. Scrub by měla být použita dvakrát týdně, citlivou pokožku jen jednou.

Žádné komentáře:

Okomentovat