pátek 14. ledna 2011

ThinkQuest Mezinárodní soutěž Mezinárodní soutěž 2011

ThinkQuest Mezinárodní soutěž Mezinárodní soutěž 2011 Oracle Corporation oznámila, že začala, kterou pořádá nadace Oracle Education Foundation, což je mezinárodní soutěž pro studenty pod názvem ThinkQuest Mezinárodní soutěž roku 2011.

Může přistoupit na všechny, kteří chtějí vyzkoušet své dovednosti v aspektech přípravy inovativní myšlení, komunikační schopnosti a technické znalosti. Čestný patronát nad soutěže polského ministra školství.

Účastníci se mohou účastnit ve třech soutěžích: ThinkQuest Projekty, Digital Media a vývoj aplikací. V každém případě, účastníci úkolem je definovat zajímavý problém vzít ze skutečného prostředí, najít řešení a vytvořit soutěž, která představí obě stejné řešení jako proces jeho vzniku.

V soutěži, "ThinkQuest projekty" Úkolem účastníků je využití prostředí ThinkQuest Projekty k vytvoření hospodářské soutěže. ThinkQuest Projekty jsou chráněny a udržovány nadace Oracle Education Foundation vzdělávací platformy působící v internetové technologie, ve které soutěžící mohou vytvořit řešení pro on-line.

Soutěž "Digital Media" je používat moderní nástroje pro tvorbu mediální pozornost si zaslouží blog nebo časopis, webové stránky, animace, oznámil jako součást sociální kampaně, foto esej nebo video, nebo realizaci projektu, který je kombinací těchto prvků.

V soutěži, "Vývoj aplikací" Úkolem účastníků je vytvořit webovou aplikaci pomocí zvoleného jazyka (či jazyků), programování v určitém souboru aplikace nebo programovací prostředí, které v jednoduché a elegantní problém způsobem rozwiązywałaby, která je předmětem díla.

Všechny příspěvky musí být napsány v angličtině, a oznámeno do 27. dubna 2011.

Do soutěže je možné podat až 6 týmů ve věku 22 let a účastníků s mentorem. Všichni účastníci, kteří předloží úplné příspěvky do soutěže, obdrží certifikát o účasti v soutěži.

Soutěž ceny jsou uvedeny v hotovosti a věcné-notebooky. Hlavní cenou je organizuje nadace Oracle Education Foundation 5-denní pobyt v San Francisco Bay prostoru, a podílel se na oslavu ThinkQuest Live.

Žádné komentáře:

Okomentovat