sobota 3. dubna 2010

Těpán v kuchyni

Těpán v kuchyni Těpán je univerzální zařízení pro smažení, pečení a grilování potravin s nebo bez minimálního množství tuku.

Těpán v kuchyni využít low-tukových potravin po celý rok. Je ideální pro přípravu masa, ryb, mořských plodů a zeleniny. Jídlo se připravuje na to velmi rychle.

Umožňuje také flambování - zúčtování a pálení alkoholu nebo krevety hra uspokojí i ty nejnáročnější gurmány, při pohledu na opravdu atraktivní. Produkty uspořádány přímo na ploché oceli povrch, podle nichž je ohřívač. Teplota povrchu tepanu je mnohem vyšší než v pánvi, což jídlo pro udržení větší výživnou hodnotu - a tím, že jsou méně připraveni.

Těpán nebere moc místa, nevyžaduje použití hrnců a pánví, snadno se udržuje v čistotě a pořádku doplňkem moderní kuchyně. Vyrobeny z nerezové oceli, takže jídlo není držet se ho. Je ideální pro ty, kteří rádi vařit.

Žádné komentáře:

Okomentovat