pátek 2. července 2010

Kulinářské Cesta do Provence

Kulinářské Cesta do Provence Kuchyně jižní Francii známý pro jeho přirozenost potravin. Je založen na mořské plody, ryby, obrovské množství čerstvé zeleniny a olivového oleje. Velkou roli v jeho obyvatel menu Provence hrát i aromatické byliny, jako je rozmarýn, bazalka, tymián a koriandr.

Nejoblíbenější jídla regionu patří legendární ratatouille (guláš s dušenou zeleninou), aromatická polévka au Pistou (rajčatová-fazolová polévka s bazalkou), a populární po celém světě lehký salát Nice.

S ohledem na slunné chutí nadšenců Provence společnosti d \ 'aucy připravila unikátní návrh - Nice zeleninu v pánvi. Jedná se o pečlivě vybrané složení čerstvé cukety, nabídka zelené fazolky płaskostrąkowej, šťavnaté červené papriky a zelené Romanesco květák. Zdůraznit jedinečnou chuť směsi jemné proužky mrkve, cibule a drobivou zrna zlaté obilí. Protože všechny zelenina jsou zmrazeny ihned po sklizni, zachování jeho jedinečné aroma a nutriční hodnotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat