Salt byl vždy doprovázen člověkem. Nejen jako koření, ale především jako platební prostředek. Důkazem toho je i anglické slovo platu, což znamená, že plat, mzdu.
Použijete-li sůl jako jídlo, je nejlepší kontrolu pravidlo, čím méně, tím lépe. Ačkoli doporučené množství soli jsme potřebné k udržení kyselina-base rovnováhy a regulaci vody, nadměrné přispívá k zadržování vody v těle, což může přinášet výsledky a vysokým krevním tlakem a otoky a renální poruchy. Vědci také podezření, že sůl ovlivňuje vznik karcinomu žaludku, typu II diabetes, obezita, cévní mozkové příhody, a způsobuje zvýšenou dráždivost nervového systému. Všechno, co v tom, že zahrnuje populární kuchyňská sůl v 99% chloridu sodného a je chudý na mikro-a makro-elementy.
Naštěstí nejsme odsouzeni jíst neslané nemastné jídlo. Výzkumní pracovníci v reakci na skutečné sociální poptávka sůl Zdravý Choice, unikátní produkt pro správné proporce pro zdraví: snížení sodíku a zvýšeným obsahem draslíku, hořčíku a jódu. Zachovává tradiční chuť soli, ale místo toho se bude používat k ochraně zdraví.
Žádné komentáře:
Okomentovat