čtvrtek 11. srpna 2011

BenQ DV-S11

BenQ DV-S11

BenQ S11 kamera natáčela film můžete okamžitě ukázat svým přátelům - a to nejen na 3,5 palcový displej, vestavěný, ale na zeď, s vestavěnou LED projektor - obraz může mít úhlopříčku až 50 "(127 cm) Kromě toho, po připojení k PC S11. může být převeden na kameru poslat dalších materiálů - videoklipy, filmy, atd. - a sledovat je na velké obrazovce.

Spotřebiče - Elektronika

Použití fotoaparátu za všech podmínek, jako při rodinnou dovolenou nebo oslavu, mohou uživatelé rychle a snadno sdílet své nahrávky s přáteli a rodinou.

Vhodné použít dotykový LCD displej je fotoaparát, který umožňuje nejen prohlížení natočeného materiálu, ale výběr jednotlivých filmů snímků a uložit je do paměti fotoaparátu (a SD) z různých snímků - bez zapojení počítače pro tento účel.

BenQ S11 je na světě první miniaturní kamera se zabudovaným full HD projektor, navržené a vyrobené podle nejnovějších standardů a ergonomický design. Kryt je vyroben z hliníku hezké kombinaci s plasty. Zaoblené tvary a dotykového displeje je kamera je velmi šikovný a pohodlné použití.

Často, než stisknete tlačítko nahrávání, ale uniká nám začátek zajímavou akci - pes uteče z rámu nás, dítě se již změnilo své půvabné Wink ... BenQ S11 je žádný lék - pre-nahrávání záznamů pro nás - způsob, jak ušetřit - to je to, co se stane 3 sekundy před stisknutím tlačítka pro nahrávání ... co to znamená v praxi, každý sám za sebe asi dobře dopowie, připomínající jeho neúspěšného filmu.

BenQ S11, 10 definované režimy, které upravují parametry snímání pro různé typické podmínky. Jedná se o režimy: Auto, noc, sport, krajina, portrét, slunce, Ohňostroj, Květiny, Písek / sníh a voda. Díky nim mohou i nezkušení uživatelé fotografovat i za různých podmínek, rychle se měnící parametry - výběrem vhodného režimu.

Kamera S11 má dotykový displej s rozlišením 230 000 pixelů a jas 300cd/m2.
Intuitivní navigační systém zjednodušuje ovládání kamery pro nahrávání videa, natáčel a prohlížení materiálů. Přes HDMI port, můžete tento fotoaparát připojit přímo k televizoru nebo monitoru a zkontrolujte nahraný materiál.

Žádné komentáře:

Okomentovat