úterý 23. srpna 2011

Komentáře nejsou vždy vítány

Komentáře nejsou vždy vítány

Zpětná vazba na publikovaného textu, může být užitečné pro čtenáře autor na zlepšení workshop. Moci komentovat obsah odeslaný uživateli neposkytuje mnoho služeb, včetně Newss.pl, Nius24.pl, OtoPR.pl a Otwarty.pl. Zpětná vazba se můžete dostat na CentrumPR.pl, Eioba.pl nebo RzecznikPrasowy.pl.

Fúze tiskový servis a občanská žurnalistika je CentrumPR.pl portálu. Byla pozitivně ověřena správci Google, který nemohl být tak velký, zpravodajské služby nebo otoPR.pl kontakt24.tvn.pl. Informace na portálu jsou k dispozici prostřednictvím služby Google News, v Polsku, jsou indexovány Google. Vydání prvního autora CentrumPR.pl obsahuje odkaz na další informace na stejné téma s jeho prací, a tím posílit jeho poselství. To je umožněno tím, že uspořádá výsledky podle původního obsahu, tedy těch, k dispozici brzy.

Není třeba vybrat jednu stránku, kde budeme zveřejňovat své texty, protože uživatel může být mnoho. Stejný novinář není povinen použít jeden tiskový servis, jako zdroj svých informací. Ale je kladen na kvalitu, nikoli kvantitu, přečtěte si pravidla pro užívání a rozhodne o službu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Žádné komentáře:

Okomentovat