středa 10. srpna 2011

Uno Kabinet Bello - přátelské pracovní

Uno Kabinet Bello - přátelské pracovní

Jednoduchost formy, náklady na detaily, barvy, příroda, s důrazem na krásu dřeva konfrontováni s výraznými barvami okrasných lišt a čela zásuvek dne. Uno Bello - nejnovější řada nábytku pro kolekci kancelářského nábytku Klose harmonicky spojuje moderní s klasickou elegancí.

Interiéry

Doma je těžší účinně využít při práci, tak uspořádání domácí kanceláře by měly podporovat soustředění a koncentraci. Uno Bello, nejnovější kolekci nábytku pro kanceláře značky Klose, umožňuje vytvořit elegantní uspořádání, ale funkční.

Jednoduché, geometrické tvary těles v barvách přírody - odstíny hnědé buk nebo ořech, nabírá na obrátkách díky konfrontaci s černou, bílou nebo smetanovou-zabarvený čela zásuvek. Nábytek odkazuje ke stylu moderny lze snadno sestavit modulární, vytváření rozložení a složení šité na míru individuálním potřebám.

Domácí kancelář se neobejde bez desek. Robustní, s kapacitou zásuvkami, které lze snadno skrýt důležité dokumenty, bude naším spojencem na pracovišti. Správně umístit prostorné paluby a stolní počítač nebo notebook a nezbytné tiskoviny, zbude dost místa pro prohlédnout materiály. Použité speciální systém kolejnic a závěsů - "tichý", umožňuje neznělý v blízkosti zásuvky, což eliminuje hluk spojený s použitím nábytku funkce není všechno -.. S vyváženými proporcemi a dekorativní černé listwom bello recepci Uno nezůstane bez povšimnutí by měl rovněž předsedou tvoří v souladu s exkurzí Vizuálně duo. Ergonomicky tvarované opěradlo podporuje vaše páteř dokonale. vhodně vybraných tvrdost sedáku dokonale svou váhu, a optimální hloubky zajišťuje správnou podporu zad.

Existuje lepší místo pro zviditelnění naší kolekce, vzácné svazky, než je domácí kancelář? Kolekce Uno bello najít celou řadu skříní polic a míst, která mají pomoci ochránit vzácné knihy od nečistot, zároveň jim atraktivní prezentaci.

Třída výkonu a spolehlivosti Uno bello nábytek Zobrazit detail fotografie - návrh knihovny police upozornil na výběr vhodného hloubka polic tak, že knihy nebudou vyčnívat, zatímco "nemizí" do hloubky v případě lokalit s policemi opláštěné sklem dveří, LED-jako. energeticky úsporné osvětlení zaručuje, že i ve večerních hodinách mohou snadno najít tu správnou knihu. nábytku byly vyrobeny v environmentálních technologií na vodové barvy. Nahrazením škodlivých látek, rozpouštědel, vodou ředitelných barev neemitují dráždivý zápach, a jeho složení zajišťuje bezpečnost.

Kancelářský nábytek ze sbírek Uno Bello jsou k dispozici ve dvou provedeních: buk a ořech. Nabízené barvení zvýraznit přirozenou krásu dřeva, vystavuje unikátní vláken. Široká škála barev nábytku umožňuje flexibilitu při vytváření jedinečných domova kabinetu. Linky jsou také nabízeny řešení, jídelna, obývací pokoj a ložnice.

Sbírka je vítěz Uno bello "PIF Gold Medal 2011", má linka také doporučuje pro "dobrý model 2011".

Žádné komentáře:

Okomentovat