sobota 20. srpna 2011

Zpět na bílých límečků

Zpět na bílých límečků Září je doba, kdy se vrátí po prázdninách do zaměstnání a školy. To je ten správný čas k aktualizaci letního šatníku. Místo výběru tuhý uniformy a obleky nositel, který zavánějí myší, bychom měli zkontrolovat v košilích a odpovídající sukně.

Oblečení

Není žádným tajemstvím, že bílá košile je žena nejlepší přítel. Zvlášť, když musíte vypadat profesionálně, ale nevím, co na sebe. Pečlivě košile na míru, je dobrá tepnou, ale také to může považovat jen za základ pro vytvoření vymyšlený kostým.

Klasická bílá košile je prostě musíte mít každou sezónu. To stojí za to se zdobí barevné šperky, širokým páskem, vzorované šátek nebo velký lakované pytel. Pro lidi, kteří chtěli v ženském akcenty, bude dobré řešení v pořádku jabots, jemná aplikace nebo balonové rukávy. Kromě bílé košile na trhu je velký výběr oblečení v módních neonových barvách v této sezóně. Intenzivní barvy jsou dobrý způsob, jak dát oficiální charakter casualowego stylizace. Oranžová, červená a modrá košile se osvědčily v mnoha případech - jak každý den v kanceláři a na společenskou událost.

Naštěstí, profesionální vzhled neznamená obětovat ženskost. Obě práce a třídy, můžete úspěšně vytvořit šaty nebo sukně. Poznámka: správný výběr šmrnc do tvaru sukně siluetu. Dámy, které mají masivní rozšířenou sukní doporučí na dně. Sukně ve tvaru ozdoby osvědčily v případě žen s chlapeckým postavy a málo výrazné boky. Mezitím tužkou sukně populární zvýraznit velké nohy.

Oblékání do kanceláře, měli byste zvážit šaty v tlumených barvách. Ve spojení s odpovídající barvy Cardigan nebo bundy v pase je elegantní a snadno složit oblečení na den.

Žádné komentáře:

Okomentovat