úterý 23. srpna 2011

Kontrola musí být

Kontrola musí být

- Redakční služby, střední, někdy libovolně, někdy náhodně, publikované tiskové zprávy, protože je zárukou kvality obsahu dostupného. Získat obsah a stylisticky správný obsah je běžný mezi redaktory, kteří předstírají, že jsou spolehlivým zdrojem informací - vysvětluje Slawomir Połomski z CentrumPR.pl.

Že umírněnost závisí na době materiálů publikace k dispozici. Nius24.pl, CentrumPR.pl, RzecznikPrasowy.pl nebo kontakt24.tvn.pl projevit bezprostředně po přidání textu, zatímco Publikuj.org, musí OtoPR.pl Stiskněte Portal a informace, být nejprve schváleny redakce.

Načasování je důležité nejen pro autory, ale také pro novináře, protože dříve se dostanou k informacím, k dispozici ihned po přidání. Většina míst, včetně Nius24.pl, Publikuj.org nebo CentrumPR.pl, nabízí vestavěný textový procesor a umožňuje připojit RzecznikPrasowy.pl doc, txt a pdf.

Služby zpráv a občanská žurnalistika dává autorům možnost přiřazení vašich informací k jednomu z mnoha témat. Výjimkou je portál Newss.pl, která to pro jejich uživatele. Patřičné přiznání informace kategorii pomáhá novinářům rychlý přístup k aktuálním a archivní informace v tisku a ověření obsahu různých zdrojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat