čtvrtek 11. srpna 2011

Pásku Maxtaping +

Pásku Maxtaping + Pásku Maxtaping + se používá ve fyzioterapii, analgetické, ortopedické, neurologické a sportu. Pomáhá zmírnit bolesti, zmírňuje záněty a svalové tkáně podporuje slabý, aby pomohla svým výkonem.

Lékařské

Pásku MAXTAPING + je vyrobena ze 100% bavlny bez přidání latexu a drog. Pásku Maxtaping + je velmi flexibilní a může protáhnout až o 140% přírodní délky, takže není žádným způsobem omezen pohyb měkké tkáně. Z vlnité lepenky a děrovaný povrch umožňuje cirkulaci vzduchu. Pásku MAXTAPING + je vodotěsný a může být použit během cvičení. I když jsou mokré neodlepí, a ne ztrácet své vlastnosti. Páska může zůstat na pokožce po dobu 2-3 dni.Podczas cvičení pásky MAXTAPING + podporuje a rozšiřuje měkkých tkání k urychlení hojení, předešlo zranění a zlepšit celkovou výkonnost organismu.

Pomáhá obnovit původní pružnost ztuhlých svalů a zajistit jejich řádné fungování. MAXTAPING + je systém "čtyřnásobný oblouků." Zaostřeno terapie poskytuje hloubkovou masáž namožených svalů a tkání. Pomáhá při průniku lymfy do tkání pro jejich výživu. MAXTAPING pásky + je snadno ovladatelný, odolný a vhodný pro každého.

To má několik použití: pomáhá udržovat správnou polohu kloubů, podporuje oslabených svalů, ulevuje od bolesti, redukuje otoky a záněty, zvýšení rozsahu a prevenci zranění ruchowości. Výhodou pásky MAXTAPING + je snadno ovladatelný a nízkou cenu ve srovnání s tradiční sportovní pásku. To je charakterizováno větší flexibilitu a neomezuje pohyb měkké tkáně. Pásku Maxtaping + lze použít při provádění každodenních činností. Doporučuje se také lidem s aktivní jedinci. Je ideální pro cvičení. Všechny modely jsou k dispozici ve 3 velikostech: S, M, L.

Žádné komentáře:

Okomentovat