pátek 26. srpna 2011

stránky občanská žurnalistika

stránky občanská žurnalistika Kontakt24.tvn.pl

Služeb je jednou z TVN, dává mu silnou podporu televizních informace a služby TVN24.pl TVN24. To nevyžaduje registraci, ačkoli použití umožňuje získat titul "Reportera24." Předávání informací prostřednictvím e-mailu, SMS a MMS, webové stránky, stejně jako specializované aplikaci pro mobilní telefony. V současné době jsou programy pro iPhone a mobilní telefony Symbian. služba není rozšířená editor, ale to nejde. informace musí být zaslány co nejdříve. Jejich osud rozhoduje redakce.


Nius24.pl

K tomu, aby text v Nius24, prosím vytvořte si účet. Po této proceduře, uživatel získá přístup k jasným textového editoru. Zprávy jsou zveřejněny bezprostředně po jejich přidání. Jedním z hlavních nevýhodou tohoto webu je malá velikost snímků připojených k článku - jen 100 KB a tam je žádné možnosti formátování textu. Portál neumožňuje komentovat záznamy a není integrován s Google News.


Publikuj.org

Toto místo také nevyžaduje registraci. Přihlášky mohou být přidány výkonný editor, který nabízí možnost přidat hypertextové odkazy. Portál umožňuje vkládání pouze jeden obrázek o maximální velikosti 1 MB. Před zveřejněním textu musí být schválena moderátorem, který kontroluje jejich správnost. Uživatel může přiřadit kategorii, která vám pomůže najít text.


Wiadomosci24.pl

To je jeden z prvních takových stránek. Svým uživatelům vytvořit silnou komunitu, která se aktivně účastní diskusí a připomínky k předložené články. Vydává zpravodajský portál (dokonce i ti, poslal MMS) a výrobky. Však vyžaduje registraci, která nejen umožňuje nahrát text, ale i vybudovat vlastní profil a pověst. Každý článek a zpráva musí být schválena redakce. Nejlepší novináři dostat titulů odpovídají těm, které používají v komerčních médiích, mohou také získat skutečnou legitimitu a novinářskou akreditaci na akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat