čtvrtek 11. srpna 2011

Sekční garážová vrata - nejvyšší kvalitu a bezpečnost

Sekční garážová vrata - nejvyšší kvalitu a bezpečnost Každý, kdo se chce cítit v bezpečí, zvláště doma. Chceme, aby naše děti, aby mohli v klidu hrát proti domu nebo na zahradě - náš dům by měl být oporou pro celou rodinu. Krispol dveře značky garáže, které nabízí Rambit z Krakova, dávají vám klid - nic nestalo. Vaše děti, váš dům, vaše auto je bezpečné.

Bezpečnost bez překvapení


Garáž Domácí bezpečnost na základě jakékoliv riziko spojené s každodenním používání.

Dveře jsou vybaveny elektrickým spínač proti přetížení. Zabraňuje potenciál k nehodám v důsledku zdrcující. V případě překážky (např. žebříky nebo skútr), automaticky se zastaví a obrátí se, a to bez jakéhokoliv poškození.

Dalším bezpečnostním prvkem je design segmentů, které jsou garážová vrata brnění. Díky vyloučení možnosti přiskřípnutí prstů z vnější a vnitřní.


Použití fotobuněk pro ochranu proti drcení - garážová vrata zvýšena automaticky, když je fotobuňka ve výšce bude linka nějakou překážku.


Nouzové odjištění umožňuje uživateli přepínat do režimu ručního provozu v případě výpadku napájení.

Stavebnictví
Přiměřenou ochranu garážových vrat je více než mechanismus. Jedná se o systém mnoha prvků, rafinérské zpracování v každém detailu.

Dveře s elektrickým blokováním zařízení je instalováno, která brání se zvýšil z vnější brány a tím chrání před zloději.


Zavření dveří bez elektrického pohonu je možné provést pomocí manuální zámek, který účinně znemožňuje získat zvenčí.


Další řešení použité v branách KRISPOL je pružné, ovládané z obou stran a se zvyšoval na vnitřní straně. Hrad se doporučuje především pro brány k instalaci v garážích bez dalších vstupů.


Nabízené značky brány Rambit Krispol funkce spolehlivost a spolehlivost při dlouhodobém provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat