sobota 20. srpna 2011

Řecko - ať už je čas investovat?

Řecko - ať už je čas investovat? Finanční krize a související ekonomické turbulence a přísnější přístup k hypoteční banky, které se od poloviny roku 2008 snížila počet Poláků, kteří jsou ochotni investovat do nemovitosti v zahraničí.

Zdá se, že teď, po více než dvou letech poklesu cen by mělo být opět zájem o jen takové investice kapitálu.

Nemovitosti

Příkladem země, kde ceny rezidenčních nemovitostí v této době zcela jednoznačně patří bezesporu Řecko. Podle evropských zprávy RICS pro bydlení Recenze - 2011 "v letech 2009 a 2010, snížení průměrné ceny bydlení v této zemi dosáhl po téměř 5%. V posledních dvanácti měsících, je nyní ještě levnější bydlení více v Irsku a na Kypru. Tento vývoj je řecké nemovitosti lze nyní dostupné.

Na místní realitní trh je celá řada nabídek, a to jak pro lidi s finančními možnostmi podobný průměr, a ty mají vyšší kapitál. Například majitel 2 - pokojový byt na sekundárním trhu, o rozloze 50 metrů čtverečních. Poloostrově Kassandra může být za 60 tisíc. euro. Na druhé straně, 71 - m klíčové místo ve vyšším standardu s krbem a zařízeným kuchyňským koutem, skládající se ze 3 pokojů, budete muset zaplatit 95.000. euro. V tomto případě stojí za to věnovat pozornost výhodnou polohu - v malé turistické městečko asi 40 km od Soluně. Najdete zde něco, co člověka s větší finanční možnosti. Zajímavý návrh může být uveden do provozu bytu v roce 2006, který se skládá ze 3 pokojů s záznamem na 110 m². V takovém byt s balkonem o rozloze cca 20 m². a přilnavé suterénu a parkovací plochy, která se nachází pouhých 30 metrů od pláže Egejského moře již nyní 137 tisíc. euro. Pro ty, kteří se ještě tlustší peněženku, kteří chtějí koupit větší byt, může být dobrou investiční příležitost být 4 - pokoj, místo v Soluni, na ploše 150 m². V tomto případě má cenu se nachází v centru majetku byla stanovena na 510 tisíc. euro.

Na podmínky cestovního ruchu v zemi Hellenes nemusí nikoho přesvědčovat. Skvělé počasí a dlouhé období, aby bylo dobrým místem pro investice do nemovitostí, a to i stejně tak. condohotelu. Takové řešení na jedné straně peníze na pronájem pro hodně z roku, a kromě toho, trávení dovolené v jejich vlastními čtyřmi stěnami. Proto, zatímco nedávný pokles cen nemovitostí stojí za zvážení, zda současné době není dobrá doba pro tyto kapitálové investice.

Emmerson SA

Žádné komentáře:

Okomentovat