středa 10. srpna 2011

(Po) Ruční pily Stanley

(Po) Ruční pily Stanley

Stanley pily značky Bow rozlišuje úzké a vysoké hustoty zubů nože, což je ideální pro řezání různých druhů dřeva: čerstvé, mokré a suché.

Nástroje

Bow pily snižují jejich použití dřeva a měkkých kovů.

Jsou zvláště užitečné při provádění různých míst v zahradě nebo v domácí dílně. Značkové nářadí Stanley výrobce nabízí tři modely těchto nástrojů: pily pouta na čerstvé dřevo (15-379), viděl pouta PRO pro čerstvé a vlhké dřevo (15-449) a viděl pouta PRO pro suché dřevo (15-529).

Stanley pily jsou odolné proti opotřebení a umožňuje snadné řezání materiálů. Pokročilá technologie kalení zubů čepel zajišťuje, že nástroje mohou být použity bez obav o rychlé Blunt - zuby ostré až pětkrát déle než běžné zuby pilového listu. Navíc, jejich zvláštní uspořádání umožňuje rychlé a přesné řezy v obou podélné a příčné vláken. Bow pily tuhý rám, a právě vybaveny Stanley a ostrý nůž, aby pily pohybovat a to i ve vlhkém a tvrdého materiálu a nemusí ohýbat do stran.

Snadná obsluha a bezpečnost rozlišovat Stanley viděl pout na pozadí konkurenčních produktů. Výměna nože je jednoduchá a trvá jen pár chvil, protože rukojeť je navržena tak, aby se mohli připojit k lopatky bez použití dalších nástrojů. Zatímco vhodně tvarovaná rukojeť vybavená štít chrání ruce před zraněním.

Žádné komentáře:

Okomentovat