středa 10. srpna 2011

Galeco LUXOCYNK

Galeco LUXOCYNK Inovativní systém pro sběr dešťové vody Galeco LUXOCYNK je založen na nejspolehlivější řešení v této oblasti, konkrétně systém Galeco STEEL.

Stavebnictví

Kromě toho bylo vyrobeno v nejvyšší kvalitě pozinkované oceli potažené pevnou a kompaktní organického povlaku. S těmito vrstvami ochranné materiál je chráněn proti korozi a zinku ho ochrání před patination vlivem povětrnostních podmínek, což zajišťuje dlouhou životnost a estetika systému Galeco na mnoho let. Inovativní řešení Galeco LUXOCYNK se vyrábí ve velikostech 135/100 a jeho příslušenství a komponenty jsou podobné mnoha systému STEEL Galeco. Mezi výhody nových okapů nelze přehlédnout patentovaný tvar žlabu, aby se zabránilo přetečení vody, dokonce i během silných srážek. Kromě toho profil žlabu Galeco LUXOCYNK je hlubší, než je standard, k dispozici na trhu, která zaručuje lepší výkon ve vypouštění vody.

Stylový stříbrný barevnost přitahuje Galeco LUXOCYNK jasné, plné barevné hloubce. To je prosté tzv.. "Květiny", charakteristický pro pozinkované plechy, a proto představuje velmi elegantní provedení stavby. Vzhledem k tomu, hodnota za peníze okapové výběr LUXOCYNK Galeco je nejekonomičtější řešení na trhu.

Stojí za zmínku, extrémně jednoduchou instalaci systému - první hák je umístěn, a teprve potom, po založení nadrynnowych zástěry, jsou použity žlaby. Během výstavby, odvodňování systém hraje důležitou roli patentovaný univerzální rohový Galeco. To umožňuje minimalizovat čas a náklady na montáž okapového systému. Kromě toho, že výrobce myslel na bezpečnost svých produktů během dopravy, a tedy všechny prvky Galeco LUXOCYNK jsou potaženy fólií pro ochranu před poškrábáním a odíráním.

Značkových produktů, Galeco 15 roků trvale sloužit uživatelům. Garantem těchto prohlášení je, že společnost stále Galeco pracuje na nových řešeních a neustále sleduje kvalitu svých výrobků tak, aby spokojenost investorů.

V tomto, patnáctý v historii firmy období výstavby Galeco, s ohledem na potřeby investorů polského výrobce příkopu připravili několik nových řešení. Nejdůležitější z nich je inovativní systém Galeco LUXOCYNK vyrobeny z vysoce kvalitní pozinkované oceli potažené organické ochranné vrstvy. Tato konstrukce umožňuje nejen efektivně odtok dešťové vody, ale také estetikou každé budovy za relativně nízkou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat