úterý 23. srpna 2011

Čas jsou peníze

Čas jsou peníze

PR agentury se ne vždy podaří, aby se zprávy dobu tisku. Pomocí služby tisku je zaručena najít informace, že novinář má zájem. Ačkoli registrace odrazuje lidi zveřejňovat své zprávy, pak pro novináře, je potvrzení, že autor si pravidla webu služby a přijmout všechna ustanovení v ní obsažená. Jeden z nich dokonce i souhlas k publikaci informací a bezplatné používání obrazů nebo jiných forem záznamu situace, o kterém píše.

Z tohoto důvodu většina služeb vyžadují registraci před zveřejněním informací. Výjimkou je portál Press, která umožňuje vložení textu na stránce po odeslání svého e-mailu a přijímat obsah podle moderátoři - ale pamatujte, že se jedná o placenou službu. Podobně, bez Publikuj.org nebo kontakt24.tvn.pl Pokud se záznamy přidány do vestavěného editoru. Na druhé straně, je ověření uživatele na stránkách hodnocení RzecznikPrasowy.pl domény, který je založen na e-mailovou adresu dané osoby, s názvem firmy, kde pracují.

Zdá se, že většinu informací o kvalitě péče, služby Otwarty.pl. Všechny návrhy jsou předmětem revize a pozitivní hodnocení procesu do textu umožňuje účet. Ale je to jednorázovou operaci, protože redaktoři jsou mírní další texty.


Žádné komentáře:

Okomentovat