pátek 19. srpna 2011

Občanská platforma PO uvádí na trh svou vlastní televizi TV.

Občanská platforma PO uvádí na trh svou vlastní televizi TV. Občanská platforma uvádí na trh vlastní TV! PO TV bude součástí platformy, stejně jako další webové stránky po volbách. Dokud si TV přímo z pódia, a bude materiál z celé země ve čtyřech. PO TV bude pracovat i po volbách.

"V televizi chceme ukázat, co se děje v průběhu volební kampaně - ale nejen to. Chceme také mluvit o tom, jak Polsko změnilo v posledních čtyřech letech "- řekl Tadeusz Zwiefka platformie.org MEP.

Projekt bude rozdělen do čtyř částí, první je volební spoty, které se objevují postupně v TV stanicích, ale také ten, který lze nalézt pouze v TV OP. Druhá část zprávy polského rozšířit naše znalosti o tom, co se stalo v Polsku, má za poslední čtyři roky. Tím se współgrało našeho projektu "Polsko ve výstavbě."

Třetí část se bude věnovat žurnalistice, a bude poskytovat rozhovory s vůdci platformy Donald Tusk se vládní úředníci, poslanci, a se svými kandidáty na poslance a senátory. Půjde do čtvrtého segmentu, "Novinky" - krátký film o tom, co se stane během volební kampaně v celé zemi.

Použití OP TV bude jednoduché: stačí na webových stránkách klikněte na box, "Multimédia" a první obraz, který se objeví, bude to těsně po TV.

Tadeusz Zwiefka uvedl, že projekt nebyl vytvořen pouze pro účely volební kampaně, má být trvalou součástí těchto stránek OP.

Společnost

Žádné komentáře:

Okomentovat