středa 10. srpna 2011

Plusssz detox - čistit vaše tělo!

Plusssz detox - čistit vaše tělo! Každý den bychom měli pravidelně čistit naše tělo toxinů, které se hromadí i v potravinách a ve vzduchu. Pročištění těla od "zevnitř", tedy detoxikaci, to je téměř nezbytnou součástí zdravého životního stylu.
Lékařské

V boji proti toxinům nám pomůže šumivý multivitamin přípravu Plusssz Detox extrakt z kaktusu a brusinkami. Dodatek s jedinečným, inovativním složení stimuluje detoxikaci, odstranění přebytečné vody z těla a podporuje činnost přírodních antioxidantů.

Nahromaděných toxinů v těle vede k všeobecné únavě, snížení imunity. A většina potravin, které kupujeme v obchodech, je plný konzervantů, umělých aromat a barviv. Chcete-li tedy detoxikaci těla, takže je důležité především pro změnu stravovacích návyků. Úvod do každodenní stravy ze zeleniny, ovoce, obilovin obohacení stravy nebo s vysokým obsahem vlákniny obilovin, zlepšují trávení a pomůže nám v boji proti toxinům.

Čištění toxinů by měla starat Plusssz Detox. Díky komplexu vitamínů a výtažek z kaktusu - CactiNea - účinně podporuje činnost přípravě čistí tělo, z vnitřní strany pokožky, zlepšuje její vzhled a zlepšuje celkový stav. Po rozpuštění ve sklenici studené vody tvoří chutné Plusssz šumivé, citrón, zázvor drink. Jeho použití pomáhá neutralizovat škodlivé látky, a brání stárnutí buněk, odstraňuje přebytečnou vodu z těla a pomáhá v procesu metabolismu. Extrakt z opuncie obr. má detoxikační a antioxidační účinky a je známý pro jeho vysoký obsah vitamínu C a mnoha polyfenoly. Vám umožní zbavit se přebytečné vody nahromaděné v těle a toxiny, chrání před vyplavování minerálů. Dále CactiNea stimuluje střevní funkce a snižuje chuť k jídlu. Díky Plusssz Detox pít každý den, a to nejen boj s toxiny, ale máme šanci se zbavit kil.

Žádné komentáře:

Okomentovat