středa 10. srpna 2011

Byty zboží získal na severu Evropy

Byty zboží získal na severu Evropy V loňském roce v největších polských městech, vývojáři, ceny domů klesl z 6% na 10%. Výjimka byla v Gdaňsku, kde se ceny zvyšují v průměru o 5%. Chovejte se stabilní ceny bydlení, na druhé straně. Mělo by to vypadat, jako ve stejné době byla situace v jiných evropských zemích.

Nemovitosti

V předložené skupině zemí, největší pokles v roce 2010 se konal na Kypru. Stojí za zmínku, že tyto poklesy, a tak se může zdát malá vzhledem k tomu, že v letech 2000 až 2008 se průměrná sazba na bydlení se zvýšil téměř trojnásobně. V posledních několika letech, zejména velké kolísání cen bydlení byly předmětem typické turistické destinace. Za prvé, v poslední fázi boomu na realitním trhu rychle rostla, a později v průběhu krize prudce snížil. Již druhý rok za sebou, tam byl také snížení průměrné ceny v zemích jako je Španělsko, Maďarsko, Itálie, Island a Nizozemsko. Mezi tyto země je nepochybně pozitivním znamením významně snížit hladina klesne, tím více tlačit, která se konala v roce 2009

Lepší se podívat na situaci v severní části evropského kontinentu. Po poklesu v roce 2009, v loňském roce ceny nemovitostí v Německu vzrostl o 4%. Je třeba poznamenat, že na trhu s nemovitostmi v našich západních sousedů se již nevztahují k mezinárodním trendům. Zatímco ve většině zemí OECD, reálné ceny rezidenčních nemovitostí vzrostly v letech 1975 - 2004, V Německu byl mírný pokles jejich. Dosud v této zemi nelze hovořit o bublině na trhu s bydlením, které se konaly alespoň ve většině významných měst v Polsku. Nejvyšší nárůst nastal v Belgii, Finsku, Norsku a Švédsku. Tato situace v této zemi je výsledkem dynamicky se rozvíjející ekonomiky, který účinně vypořádal s krizí.

Emmerson SA

Žádné komentáře:

Okomentovat