pátek 26. srpna 2011

stránky občanská žurnalistika

stránky občanská žurnalistika Alert24.pl

Tato stránka je portál Gazeta.pl. Jak už název napovídá, je zaměřen na rychlý přenos zpráv, a proto nevyžaduje registraci. Informace lze poskytovat prostřednictvím SMS a MMS, stejně jako formulář na stránce. Není to příliš složité, ale umožňuje formátování textu. Před zveřejněním, musí být práce členů schvaluje redakce webu. Nejlepší zprávy jsou pravděpodobně narazí na hlavní stránku Gazeta.pl.


CentrumPR.pl

Tato služba nabízí komplexní publikování textů rozhraní. Kromě formátu, uživatel může přidat hypertextové odkazy. Článku, nebo tisková zpráva může být zařazeny do jedné z několika kategorií. Pod každým textem jsou umístěny základní informace o autorovi. Portál umožňuje nahrát fotografie. Tyto materiály jsou zveřejněny bezprostředně po sčítání. Zajímavým zpestřením je zařazení Google News. To umožňuje, aby obsah je vidět i na těchto stránkách. Portal vyžaduje registraci.


Eioba.pl

Chcete-li přidat informace na těchto stránkách, musí nejprve zaregistrovat. Tento krok pomůže vytvořit svůj vlastní profil. Od této chvíle se můžete publikovat články bez moderování - to usnadňuje speciální editor. Hotového výrobku by měly být přiřazeny do kategorie, dobrý nápad připojit fotografii. Uživatelé a čtenáři mohou komentovat dílo vydané v portálu.


Interia360.pl

Tato stránka je portál Interia.pl a spojuje výhody všech výše uvedených skupin. Můžete publikovat zprávy v něm, ale také místo, komplexnější texty. Portál má velkou komunitu uživatelů, kteří se aktivně účastní diskuzí pod články. Webové stránky vyžadují registraci, a text je doplněn speciální editor. Že jakékoliv informace, mohou obsahovat obrázky o maximální velikosti 5 MB. Před zveřejněním je nutné přijmout moderátora.


Ithink.pl

IThink také nutné se registrovat. Tím dojde k vytvoření profilu, uživatel bude moci zhruba popsat jeho osobu. Přidání obsah je výkonný editor, ale oni nejsou moderovány a objeví se na místě okamžitě. Portál umožňuje odesílání snímků a aktivní hypertextové odkazy. Uživatelé mohou také komentovat materiál uvedený v něm.

Žádné komentáře:

Okomentovat