čtvrtek 11. srpna 2011

Revitax - Systém pro růst vlasů

Problém vypadávání vlasů postihuje téměř 100% lidské populace. Na hlavě je v průměru kolem 100 000 -150 000 vlasů. Každý den se může spadnout 40 až 100 vlasů. O nadměrného vypadávání vlasů je, když vlasy vypadávají více než 100 denně.

Krása

V případě ztráty vlasů, můžeme hovořit o pravidelných vypadávání vlasů v důsledku vnějších i vnitřních faktorů, jako je porod, stres, únava, rychlá ztráta hmotnosti, nedostatek vitamínů ve stravě, operaci v celkové anestezii, atd. vlasů často geneticky, nicméně, kde je faktorem, který zahájí proces vypadávání vlasů, jsou hormonální poruchy, často spojená s seborrhea. Hlavním cílem je zastavit systémové Revitax negativní, destruktivní vliv hormon DHT (dihydrotestosteron), na vlasové kořínky. Pokud je pokožka hlavy vysokou úroveň DHT, a navíc je ještě citlivý na jeho přítomnost, následuje zkrácení růstové fáze vlasů, a nakonec v důsledku alopecie.

Hlavní komponenty tohoto systému Revitax:

Kofein - zvyšuje růst vlasů fázi, zvyšuje průtok krve v cévách, posiluje vlasové kořínky a stimuluje růst vlasů účinně;

Biotin - podporuje syntézu keratinu, pochopitelně ovlivňuje obsah tuku v pokožce a reguluje mazové žlázy;

Octane vitamin E - je antioxidant, chrání proti vyblednutí keratin;

D-panthenol - zvyšuje elasticitu a hustotu vlasů, udržuje odpovídající úroveň hydratace, protizánětlivý a uklidňující;

Vitamin E - podporují krevní oběh, posiluje vlasové kořínky, zabraňuje ztrátě vlhkosti, zjemňuje vlasy a vlasovou pokožku, pomáhá udržovat správnou hladinu vlhkosti.

Panthenol - hydratuje vlasy, uklidňuje a uvolňuje suchou pokožku hlavy.

REVITAX proti lupům stimuluje růst vlasů příznivě ovlivňuje vlasové folikuly a zasahuje přímo do vlasové folikuly, prodlužuje účinně přirozené fáze růstu. Výzkumy ukazují, že kofein ve vlasových folikulů státy do 24 hodin. po aplikaci. Již po cca 2 minuty. mycí přípravek vliv na pokožku hlavy, a to zejména na vlasové folikuly. Kofein zabraňuje negativní dopad steroidní hormon DHT na vlasové kořínky a tím také lepší růst vlasů. Pravidelné používání šamponu Revitax trvale stimuluje vlasové folikuly, což umožňuje silnější růst vlasů a zároveň posílit je a dát jim větší objem. Revitax šampon obsahuje vitamín B3 a panthenol, aby vaše vlasy budou jemné a snadné rozčesávání. Revitax Shampoo bojuje příčinu lupů a oslabuje růst kvasinek zodpovědný za tvorbu lupů. Šampon díky jeho čištění a pielęgnacyjnemu akce mohou zbavit lupů již existující. Zklidňuje podrážděnou, svědění, zčervenání pokožky hlavy, snižuje mastné vlasy. Regeneruje a posiluje.

REVITAX sérum obsahuje patentovanou růst vlasů, inovativní formule účinných látek, které jsou určeny ke snížení přechodné dědičné nebo hormonálně podmíněné vypadávání vlasů a také pomáhají růstu vlasů. Sérum Revitax účinně působí proti postupnému zániku více aktivních vlasových kořínků. Vlasových folikulů po vypadnutí vlasů ukazují na nějakou dobu a aktivity mohou být pomocí stimulované Revitax séra se znovu do práce. Sérum Revitax požadovaný efekt, tj. viditelný růst vlasů je patrný po cca 4-6 týdnech pravidelného používání. Sérum Revitax nośnikowi Díky patentované látky v něm obsažené, proniká hluboko do struktury pokožky, regeneruje vlasové kořínky do 24 hodin. po aplikaci. Zabraňuje předčasnému vypadávání vlasů a urychluje jejich růst. Zvyšuje aktivitu vlasových cibulek, v přesně zdroj problému. Při pravidelném používání šamponu a séra Revitax vlasových folikulů zůstat aktivní a fáze růstu vlasů se déle, než je uvedeno geneticky.

Žádné komentáře:

Okomentovat