pátek 12. srpna 2011

Sekční garážová vrata - brána vašich snů

Sekční garážová vrata - brána vašich snů Dvouvrstevná Novoferm dveře značky garáže, které nabízí Rambit z Krakova, s panely vrstvený "sendvič" z pozinkované oceli je ideální vstupní branou do izolace jedno a dvoulůžkové garáže v šířce 2250 mm do 5500 mm. Brána je ideální jak pro nové garáže výstavba a rekonstrukce.

Kvalita, která vytváří standardy Novoferm Stavebnictví


1. Dvojité stěnové konstrukce s tepelnou izolací
Ocelové profily jsou vyráběny výhradně v dvojitou stěnou vrstva technologií a flexibilní jádro naplněné tvrdou polyuretanovou pěnou. Na rozdíl od bran jednościennych zajišťuje vyšší tuhost povrchu, tišší chod a lepší branky a tepelně akustická izolace. Flexibilní rtem těsnění mezi segmenty, přilehlé měkké i při nízkých teplotách a zabránit ztrátám tepla.

2. Ret těsnění na rámu
Extrémně široké břitové těsnění na boční straně rámu zajistit ještě lepší tepelnou izolaci a ochranu proti znečištění.

3. Podlahové těsnění Hardy
Pryžového profilu na spodní hraně vrat zajišťuje optimální ochranu proti vodě a nečistotám. Vyrovnává nerovné podlahy menší a zabraňuje poškození. Podlahové těsnění je vyrobena z vysoce kvalitních ethylen-propylen kaučuku (EPDM), který je známý svou vysokou pružnost, odolnost a sílu.

4. Frame rate z nerezové oceli
Sekční vrata Novoferm nohy rám z nerezové oceli s vysokou odolností proti povětrnostním vlivům. To zajišťuje plynulé proudění vody a tím rám trvalou ochranu proti korozi. Frame rate není tak křehké při nízkých teplotách a elegantním provedení.

5. Značka kvality Novoferm
Kvalita by měla vykazovat: Protože bran naleznete Novoferm Novoferm značka, vyrobená z vysoce kvalitního hliníku s RIM Chrome. To je zárukou, používat nejlepší materiály a nejkvalitnější výkon!

Žádné komentáře:

Okomentovat